Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Klaus Iohannis: Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!

Klaus Iohannis: Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!

Un articol de: |
Foto: ziuanews.ro Eveniment

Președintele Klaus Iohannis a transmis tuturor profesorilor și studenților un an plin de împliniri cu ocazia deschiderii unui nou an academic, dar și a Zilei Internaționale a Educației, sărbătorită pe 5 octombrie.

Tototdată, președintele a anunțat că va participa la deschiderea anului academic la Universitatea din București, unde va aborda tema educației din România.

"Deschiderea noului an universitar, care coincide cu Ziua Internațională a Educației, mă va regăsi la Universitatea din București, unde voi împărtăși bucuria unui nou început alături de profesori și studenți. Voi avea astfel ocazia de a aduce din nou în discuție tema educației în România. Avem nevoie de contribuția, expertiza și autoritatea universităților în consultarea pe care am lansat-o recent. Urez tuturor profesorilor și studenților un an academic plin de împliniri!", a scris președintele pe Facebook.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment