L-au înjurat cu toţii că a parcat în staţia RATB, dar nu ştiau un lucru. Care este explicaţia şoferului: „Maşina mea era parcată la 30 de metri”

L-au înjurat cu toţii că a parcat în staţia RATB, dar nu ştiau un lucru. Care este explicaţia şoferului: „Maşina mea era parcată la 30 de metri”
foto: Facebook

Fotografia cu o mașină parcată în refugiul acoperit al unei stații RATB de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara pentru a scăpa de nămeții care acopereau locurile de parcare de pe carosabil, a devenit virală, stârnind reacții controversate.

Șoferul a explicat că stația în care parcase este de fapt desființată, fiind mutată de 2-3 ani. RATB nu a mutat însă și refugiul. Șoferul a explicat că a parcat acolo pentru a nu bloca traficul. „Astăzi s-au efectuat măsurători exacte din care rezultă că maşină mea era parcată la 30 metri faţă de staţia RATB (distanţa legală faţă de staţie fiind de 25 m), aşa cum puteţi vedea în pozele ataşate acestei postări. Refugiul RATB trebuia să fie mutat în urmă cu cca 2-3 ani, odată cu staţia de autobuz pentru a putea adăposti călătorii, însă acest lucru nu s-a întâmplat, din aceeaşi nepăsare ca şi cea pentru ridicarea zăpezii acumulate sau curăţarea staţiei reale, (a se vedea în poză cum arată staţia din spatele Guvernului României!!!) pe care nu maşina mea a blocat-o, ci munţii de zăpadă care sunt încă în acea staţie”, scrie şoferul nervos că a fost înjurat de mii de oameni pe internet, informează gandul.info.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:24 - Reacția președintelui Emmanuel Macron după ce s-a zvonit că soția sa ar fi o femeie transgender. Două femei, acuzate de defăimare pentru răspândirea de zvonuri transfobe
21:16 - Șeful AEP, Toni Greblă, despre traseismul politic: E o decizie de oportunitate politică, nu de constituţionalitate (VIDEO)
20:56 - Teo Trandafir, despre momentele dureroase din viața ei. Cum a descoperit că fostul iubit o înșela: „L-am întrebat dar…”
20:44 - Guvernul PSD-PNL a adoptat OUG privind comasarea alegerilor. Aleșii locali vor putea migra între partide cu până la 45 de zile înaintea scrutinului (VIDEO)
20:25 - Pe cine iubește Vica Blochina. Vedeta spune că nu își va arăta partenerul niciodată: „Nu-mi plac lucrurile expuse”
20:15 - Fiul lui Ilie Dumitrescu: „Dacă există încredere și sinceritate, nu contează ce meserie are partenera. Până și prostituția, dacă ai încredere în curtezana ta, mai vine și cu bani acasă” (FOTO)
19:55 - Ce a pățit o femeie care a câștigat la Loto de mai multe ori. Suma totală pe care a câștigat-o: „Am fost tratată ca un criminal”
19:43 - Tomac acuză că „se pregătește cea mai mare fraudă electorală din ultimii 30 de ani”: „După 2 ani de hărțuire la adresa PMP, cu primari șantajați și 92 de procese inițiate de membri PNL împotriva PMP, vine și această lovitură”
19:27 - Student de 22 de ani din Pakistan, condamnat la moarte din cauza unor mesaje pe WhatsApp. De ce este acuzat
19:21 - Coaliția lasă PMP fără delegați în secțiile de vot. Drulă (USR): „Această modificare e făcută în ultimul moment, seara ca hoții. Democrație a la PCR = Partidul Comasat Român PSD-PNL”