Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Lacrimi GRELE în Biserica Ortodoxă: Preasfințitul Corneliu, DĂRĂMAT de durere! (FOTO)

Lacrimi GRELE în Biserica Ortodoxă: Preasfințitul Corneliu, DĂRĂMAT de durere! (FOTO)

Un articol de: |

Momente grele pentru Preasfințitul Corneliu, Episcopul Hușilor: mama sa, Ruxandra Onilă, a încetat din viață duminică, în urma unor probleme de sănătate, relatează Vremea Nouă.

Luni, casa și curtea părintească din Corni-Albești a Episcopului a devenit neîncăpătoare pentru zecile de preoți și săteni veniți să fie alături de familia acestuia. Printre cei prezenți s-au aflat Protopopul Bârladului, preotul Vasile Lăiu, Protopopul Vasluiului, preotul Adrian Chirvasă, dar și multi alți preoți din comunele vasluiene. De asemenea, la procesiune au fost chemați și elevii de la Seminarul Teologic din Huși, care au cântat alături de dascăli și de săteni cele cuvenite după dogma religioasă.

Citește și: De la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatGest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)

Slujba specifică a fost condusă de un sobor impresionant de preoti. Cu ochii în lacrimi și vizibil afectat de pierdere, Înalt Preasfințitul și cei doi frați, alături de prieteni, colegi și vecini, au condus-o pe “doamna Ruxandra”, cum o știau cu toții, spre biserica din sat, iar mai apoi spre cimitir unde a fost înmormântată lângă soțul ei, decedat în 2013.

În satul Corni-Albesti toți oamenii sunt alãturi de Înalt Preasfintitul Corneliu, Episcopul Husilor. Îl stiu de când era mic și au cuvinte numai de bine despre acesta și familia lui. Sătenii mai povestesc că atât Episcopul, cât și mama acestuia i-au ajutat mai mereu pe cei din comunitate.

Citește și: Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?""Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului

 

 

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penale

Citeşte mai multe despre:   BOR,   inormantare,   episcopul husilor,   Preasfințitul Corneliu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment