Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liberalii au lăsat o mizerie de nedescris la hotelul unde au fost cazați în weekend, la reuniunea Biroului Politic Național

Liberalii au lăsat o mizerie de nedescris la hotelul unde au fost cazați în weekend, la reuniunea Biroului Politic Național

Un articol de: |
Foto: click.ro Eveniment

Liberalii reuniţi în weekend în Biroul Politic Național la Gura Humorului, au fost acuzați că au lăsat o mizerie de nedescris în Hotel Best Western Bucovina, unde au fost cazați, informează B1 TV.

Directorul hotelului, Romică Tămaş, nu a mai rezistat şi a scris pe contul PNL Suceava un mesaj dur la adresa membrilor PNL care s-au cazat la hotel.

"Mai întâi cultivaţi decenţa şi bunul simţ printre membrii partidului. Mai lăsaţi la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul. Aveţi respect pentru oamenii care muncesc, măcar când sunteţi în casa lor"
, a scris directorul.

Angajații hotelului spun că au avut mult de muncă în urma membrilor PNL: prosoape aruncate pe jos, multe sticle de alcool şi o mizerie de nedescris în camere.

Mai mult, potrivit angajaţilor, în momentul în care politicienii au văzut că sunt serviţi la pahar, au intrat peste barman şi şi-au însuşit sticlele.

300 de liberali s-au reunit în weekend în Biroul Politic Național organizat la Gura Humorului pentru a lua decizii importante pentru partid, cum ar fi Codul fiscal şi alegerile locale, iar 100 din aceștia au fost cazați la Hotel Best Western Bucovina.

Citeşte mai multe despre:   hotel,   liberali,   mizerie de nedescris,   hotel best western bucovin
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment