Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liceul NĂSTASE din județul Dâmbovița! "A fost dezvelit și un bust în bronz" al fostului membru PCR (FOTO)

Liceul NĂSTASE din județul Dâmbovița! "A fost dezvelit și un bust în bronz" al fostului membru PCR (FOTO)

Un articol de: |

Un liceu din localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița, a fost redenumit după numele tatălui fostului premier Adrian Năstase.

"Marin Gr. Năstase", fost membru al Partidului Comunist și fost ofițer în Armata Regală a României și a fost scos din armată după instaurarea regimului comunist în România. Acesta s-a înscris în Partidul Comunist Român și a făcut Politehnica, dându-și dotoratul în fizica izotopilor radioactivi. În anii '70 a fost numit director în Ministerul Învățământului.

Citește și: Adevăratul mesaj pe care-l avea scris în palmă criminala de la metrou! "Ți-a furat bărbatul, TCI,...” (FOTO)Încă un atac la metrou. O femeie a fost amenințată cu moarteaS-a găsit soluția să nu mai moară nimeni la metrou. Guvernul: în 2018 se rezolvă problemaDouă incidente grave la metroul bucureștean în doar câteva ore

"La Tărtăsesti, asa cum v-am spus, a avut loc ceremonia acordării numelui tatălui meu pentru liceul tehnologic din localitate. Invitatii au prezentat datele biografice ale tatălui meu, scolile pe care le-a absolvit, subliniind elementele legate de activitatea sa profesională in calitate de inginer, inventator, profesor universitar, conducător de doctorat in domeniul controlului nedistructiv al materialelor, director de institut de cercetare, secretar stiintific al Academiei Romane, director general pentru invatamânt si cercetare in Ministerul educatiei.

A fost o ceremonie, la care am participat, cu emotie, alături de sora mea si de Andrei. A fost dezvelit si un bust in bronz, realizat, cu talent,  de sculptorul Mihai Ecobici", a scris Năstase pe blog.

Citește și: Cum va fi VREMEA LA ÎNMORMÂNTAREA Regelui: Prognoza pentru Bucureşti şi Curtea de ArgeşPANICĂ la metrou! POLIȚIA INTERVINE în aceste momente în toate stațiile! Toți călătorii sunt rugați SĂ COOPEREZE cu OAMENII LEGII (FOTO)Ce MONARHI aterizează vineri pe Otopeni: Prinţul de Wales şi regele Juan Carlos I al Spaniei sosesc printre primii la Bucureşti

Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   liceu,   tartasesti,   avicola tartasesti
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment