Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Lider sindical din Poliție, vizat într-un dosar cu prejudiciu de două milioane de euro. Iulian Surugiu este suspectat de evaziune fiscală (VIDEO)

Lider sindical din Poliție, vizat într-un dosar cu prejudiciu de două milioane de euro. Iulian Surugiu este suspectat de evaziune fiscală (VIDEO)

Un articol de: |
Foto:evz.ro Eveniment

Cutremur în Poliție. Sunt percheziţii la locuinţa sindicalistului Iulian Surugiu. Liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție este suspectat de evaziune fiscală, informează B1 TV. Potrivit unor surse, prejudiciul în acest caz se ridică la două milioane de euro.

45 de percheziții sunt efectuate în acest caz, în București, Ilfov și Giurgiu. Procurorii susțin că, în perioada 2009 - 2013, zece societăți comerciale de tip fantomă au înregistrat în contabilitate sume de pe urma comerțului cu fier vechi, îmbrăcăminte și încălțăminte. Acestea nu au plătit niciodată dările către stat, fapt ce a dus la crearea unui prejudiciu de opt milioane de lei, echivalentul a două milioane de euro.

Citește și: Daea: ”Eu nu sunt un gurmand, dar, ca orice om, salivez. Nu ești viu dacă nu salivezi. Ori eu cred că sunt viu”Mărturiile zguduitoare ale călătorilor aflați în metrou când Alina Ciucu a fost ucisă. „Tata, s-a simțit cum a trecut trenul peste eaScrisoarea trimisă de asasina de la metrou cu două luni înaintea comiterii crimeiMARE ATENŢIE! Dacă vine cineva la uşa ta, ÎNAINTE de Crăciun sau Anul Nou, şi vă spune asta, ÎNCHIDEŢI imediat

28 de persoane sunt suspectate. Una dintre cele zece firme ar fi controlată de familia liderului de sindicat și ar fi creat un prejudiciu de un milion de euro.

Lider sindical din Poliție, vizat într-un dosar cu prejudiciu de două milioane de euro

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment