Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor: Nu mă așteptam să vină atât de mulți oameni. Toți ne roagă să păstrăm ce a făcut el și să ducem mai departe "România Mare" (VIDEO)

Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor: Nu mă așteptam să vină atât de mulți oameni. Toți ne roagă să păstrăm ce a făcut el și să ducem mai departe "România Mare" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a spus miercuri că nu se aștepta să vină atât de mulți oameni la biserică pentru a-l vedea, pentru ultima oară, pe "Tribun".

Lidia a mai spus că, deși nu există un testament, familia știe ce a vrut Vadim Tudor și cum trebuie să stea lucrurile.

"Nu mă așteptam să vină atât de mulți oameni. Toți ne roagă să păstrăm ce a făcut el și să ducem mai departe România Mare și sper să pot să mă țin de cuvânt și să fac asta", a spus Lidia.

Întrebată de jurnaliști de declarația lui Gigi Becali, Lidia a spus: "Ne-a spus că e alături de noi și ne ajută cu tot ce e nevoie. Rămâne la latitudinea dânsului".

"Nu există un testament, dar știm ce ar fi vrut tata și cum ar trebui să stea lucrurile. Nu avem decât cele două ziare, care vor rămâne în grija noastră", a mai spus fata lui Vadim Tudor.

 
Lidia, fata lui Corneliu Vadim Tudor: Toți ne roagă să păstrăm ce a făcut el și să ducem mai departe "România Mare"
Citeşte mai multe despre:   lidia,   Corneliu Vadim Tudor,   romania mare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment