Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Lidia, fata lui Vadim Tudor: Ziarul "România Mare" apare, dar are nevoie de bani, "Tricolorul" nu mai apare

Lidia, fata lui Vadim Tudor: Ziarul "România Mare" apare, dar are nevoie de bani, "Tricolorul" nu mai apare

Un articol de: |

Lidia Tudor, fata cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a a spus, vineri, că familia a decis să publice în continuare ziarului "România Mare", în timp ce publicaţia "Tricolorul" se va închide.

Cu toate acestea, ea a precizat că familia va avea nevoie de sprijin financiar pentru a putea publica în continuare ziarului „România Mare”.

"Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare. Toți care vor revista trebuie să sune la tipografie dacă vor să ajute «România mare»", a spus Lidia Tudor, potrivit romaniatv.net.

"Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier", a spus Lidia, care a explicat că Vadim şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare. "Tribunul" s-a stins din viață luni seara, în spital, la vârsta de 65 de ani. Potrivit medicilor, acesta a murit din cauza unor afecțiuni cardiace.

Citeşte mai multe despre:   lidia,   Vadim Tudor,   ziare,   romania mare,   Tricolorul
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment