LIICEANU ȘI CĂRTĂRESCU, printre ZECILE DE MII de oameni care protestează în CAPITALĂ (FOTO)

LIICEANU ȘI CĂRTĂRESCU, printre ZECILE DE MII de oameni care protestează în CAPITALĂ (FOTO)

Gabriel Liiceanu și Mircea Cărtărescu participă duminică la protestele organizate în Capitală împotriva proiectelorde modificare a Legilor Justiției și împotriva actualei coaliții guvernamentale.

Cei doi au fost prezenți la dezbaterile care au fost inițiate în fața Teatrului Național, în apropierea mulțimii care s-a adunat pentru a protesta împotriva guvernării PSD-ALDE.

Invitații au discutat în punctul zero al protestelor despre motivele care i-au adus în stradă.

”Noi nu suntem doar cetățenii României, suntem și cetățeni ai Europei. Stat de drept, justiție independentă, drepturile omului sunt date care ne sculptează lumea. Sunt lucruri pentru care sunt și eu în stradă, alături de dumneavoastră”, a declarat Mircea Cărtărescu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:21 - Firea (PSD), atac la PNL înainte de desemnarea candidatului comun la Primăria Capitalei: „Bucureștenii știu că orice candidat din partea PNL București e parte a politicii administrative dezastruoase”
18:55 - Ponta: Mă bucur că România a câștigat procesul Roșia Montană, dar cred că ar trebui să exploatăm resursele. Povestea asta că avem sit natural, ceva extraordinar e o minciună. Statul n-a investit nimic, nu e picior de turist acolo (VIDEO)
18:09 - Abuz la Oradea. Partidul Unic interzice Dreptei Unite să distribuie pliante, dacă nu sunt aprobate de primarul PNL (VIDEO)
18:03 - Două persoane, reținute de DNA după ce ar fi primit mită 26.000 de euro. Ce au promis în schimbul banilor
17:46 - Accident pe A1: O autoutilitară s-a răsturnat și o mașină a luat foc
17:28 - Fostul prefect Dan Morega, iar la volan, deși are deja 4 dosare penale pentru conducerea unui autoturism fără drept. Unde a fost surprins
16:59 - Un stareț din Republica Moldova a fost înjunghiat în curtea mănăstirii. Principalul suspect s-a spânzurat într-o pădure
16:40 - Cristian Pîrvulescu: „Gabriel Resources n-a produs 1 gram de aur în 30 de ani, dar a făcut milioane prin exerciții speculative”. Implicațiile politice ale verdictului în dosarul Roșia Montană
16:15 - Grav accident în județul Ialomița. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Bilanțul victimelor
15:50 - Accident rutier în Bistrița Năsăud: Mai multe victime, prinse sub un microbuz răsturnat