Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Dacă vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, că PSD nu este un partid antisemit și dacă Daniel Predoiu, membru de bază al Organizaţiei PSD Olt, vrea să-l iubească pe Hitler, s-o facă în altă parte.

"Despre domnul Daniel Predoiu, de la Caracal, organizația Olt, am avut o discuție, chiar înainte să vin aici, cu președintele organizației PSD Olt și am cerut cu toată fermitatea să convoace structurile statutale pentru ca acest domn să fie exclus din PSD. PSD nu este un partid antisemit și în partidul nostru nu pot fi membrii cu convingere antisemită. Dacă domnul Daniel Predoiu vrea să-l iubească pe Hitler, o poate face în afara partidului, nu în PSD care nu este nici antisemit nici xenofob", a spus Dragnea.

Daniel Predoiu, om de afaceri din Caracal și membru de bază al Organizaţiei PSD Olt, este un admirator declarat al lui Adolf Hitler.

Acesta face apologia liderului nazist pe pagina sa Facebook, și publică mesaje antisemite, rasiste şi xenofobe.Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt)


Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea,   daniel predoiu,   Hitler,   antisemit
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment