Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Liviu Dragnea, despre inițiativa lui Hașotti privind lucrările de doctorat plagiate: Cred că trebuie să îl luăm în serios, este o voce de referință în domeniu (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre inițiativa lui Hașotti privind lucrările de doctorat plagiate: Cred că trebuie să îl luăm în serios, este o voce de referință în domeniu (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că propunerea senatorul liberal Puiu Hașotti prin care lucrările de doctorat dovedite a fi plagiate să fie nule de drept ar trebui luată în serio, având în vedere pregătirea profesională a acestuia.

Dragnea a mai precizat că asupra acestui subiect ar trebui să se pronunțe și o comisie cu specialiști din acest domeniu.

"Cred că trebuie să îl luăm în serios, având o pregătire excepțională. Este o voce de referință. (..) În subiectul ăsta ar trebui să se pronunțe și cei din domeniu. E o comisie care analizează lucrările de doctorat. Cred că ei ar putea face o discuție dacă este oportună o asemenea lege", a precizat Dragnea.

Senatorul liberal Puiu Hașotti a spus, duminică, că va depune luni, alături de alți colegi o iniiativă referitoare la lucrările de doctorat dovedite a fi plagiate. Liberalul a precizat că propunerea este o completare la actuala legislație din domeniu. (Detalii AICI)

Liviu Dragnea, despre inițiativa lui Hașotti privind lucrările de doctorat plagiate


Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   PSD,   Puiu Hasotii,   lucrari de doctorat,   a acuzat de plagiat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment