Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment MAE a iniţiat demersurile pentru a stabili numărul românilor cu drept legal de şedere în străinătate

MAE a iniţiat demersurile pentru a stabili numărul românilor cu drept legal de şedere în străinătate

Un articol de: |
Foto: adevarul.ro Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe a iniţiat demersurile necesare pentru a stabili numărul cetăţenilor români care deţin un drept legal de şedere în ţara de reşedinţă şi care au împlinit 18 ani până la 29 iulie 2012.

MAE atransmis că ”va respecta solicitările Curţii Constituţionale a României în ceea ce priveşte actualizarea listelor electorale în perspectiva deciziei finale referitoare la rezultatele referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui României.”

"În acest sens, Ministerul Afacerilor Externe a iniţiat deja demersurile necesare pentru a stabili numărul cetăţenilor români care deţin un drept legal de şedere în ţara de reşedinţă şi care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 29 iulie 2012", se arată în comunicat al instituției, citat de Mediafax.

Citeşte mai multe despre:   MAE,   diaspora,   referendum,   drept de vot
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment