Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment MAE: Europarlamentarii români susțin relocarea Agenției Europene pentru Medicamente la București

MAE: Europarlamentarii români susțin relocarea Agenției Europene pentru Medicamente la București

Un articol de: |
Foto: Pagina Europeană Eveniment

Deputații români din Parlamentul European au semnat o declarație de susținere a candidaturii României pentru relocarea, la București, a Agenției Europene pentru Medicamente, în contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, potrivit agerpres.ro.

Europarlamentarii români au avut, la finalul lunii august, o întâlnire cu ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, prilej cu care și-au anunțat intențiile în acest sens.

Citește și: ROMÂNIA, ținta unui ATAC cibernetic de PROPORȚIIRomâncă de 16 ani, violată. I-au examinat zona intimă și au găsit un detaliu irealPANICĂ în Bușteni! Turiști evacuați după o EXPLOZIE într-o pensiune (VIDEO)

"Le mulțumesc foștilor mei colegi din Parlamentul European pentru că au răspuns pozitiv acestei inițiative și sper ca demersul lor să devină un model de bună practică în domeniu. Împreună am demonstrat că, ajungând la un consens instituțional și politic în problematica afacerilor europene, suntem mai credibili în fața partenerilor din Uniunea Europeană"  a declarat Victor Negrescu.

"În calitate de reprezentanți ai României în Parlamentul European, ne declarăm susținerea pentru candidatura României privind relocarea, la București, a Agenției Europene pentru Medicamente. Este un obiectiv național, iar pentru atingerea acestuia considerăm necesară acordarea întregului nostru sprijin politic, de o manieră transpartinică', se arată în textul declarației"

 

Citește și: CRIMĂ sângeroasă în BUCUREȘTI: Italian ucis, în propria locuință (VIDEO) "AM AFLAT CÂT DE CORUPT SUNT!" Pecariu, ACUZAT într-un NOU DOSAR MICROSOFT (VIDEO)Cazanciuc îi ia apărarea lui Ionel Arsene, colegul din PSD acuzat de trafic de influență

 

 

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment