Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment MAE: Românii din Noua Zeelandă sunt primii care votează. Ultimii ajung la urne românii de pe coasta de vest a SUA

MAE: Românii din Noua Zeelandă sunt primii care votează. Ultimii ajung la urne românii de pe coasta de vest a SUA

Un articol de: |
Foto: romanialibera.ro Eveniment

Datorită diferențelor de fus orar, votul pentru alegerile prezidențiale începe în afara țării, la secția de votare din Noua Zeelandă/Auckland, în cursul serii de sâmbătă, la ora 20.00, ora României (ora 7.00, ora locală), și se termină la secțiile de votare de pe coasta de Vest a SUA și Canada (Vancouver) în cursul dimineții de luni, ora 7.00, ora României (ora 21.00, ora locală), informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), citat de Agerpres.

”Specificul votului în străinătate este că datorită diferențelor de fus orar votul începe în afara țării la secția de votare din Noua Zeelandă/Auckland, în cursul acestei seri, ora 20.00, ora României (ora 7.00, ora locală) și se termină la secțiile de votare de pe coasta de Vest a SUA (Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Sacramento, Portland) și Canada (Vancouver), în cursul dimineții de luni, 3 noiembrie, ora 7.00 ora României (ora 21.00, ora locală)", se arată într-un comunicat al MAE.

Ministerul Afacerilor Externe a creat pe site-urile instituției, ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare, de la mijlocul lunii septembrie, o secțiune special dedicată alegerilor pentru președintele României în anul 2014.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment