Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurar după ce a denunțat tăierile de păduri (VIDEO)

Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurar după ce a denunțat tăierile de păduri (VIDEO)

Un articol de: |

Un bărbat din Bistrița a fost bătut crunt de pădurat și fratele acestuia după ce ar fi făcut mai multe denunțuri cu privire la tăierile ilegale de păduri din zonă. Fratele victimei a declarat pentru ziardebistrita.ro că de-a lungul timpului au mai existat amenințări.

După sosirea Ambulanței, Titus  Rezvanță a fost dusă la Spitalul de Urgență din Bistrița, unde a fost internat pentru mai multe zile.

Mafia lemului: Un bărbat a fost snopit în bătaie de pădurat după ce a denunțat tăierile de păduri

Citește și: Parlamentul a aprobat bugetele Administraţiei Prezidenţiale, Camerei Deputaţilor, Senatului şi SGGA fost identificat sunetul auzit în timpul discursului lui Ceauşescu din decembrie ’89. VideoSoția a făcut anunțul despre Ion Iliescu. Medicii i-au dat vestea cumplităHarta mondială a prostituţiei. Unde este ilegal să te prostituezi şi care sunt ţările care pedepsesc plătitorii pentru sex

“Joi, 14 iulie, mă aflam într-un control de fond și în timp ce făceam controlul, m-au sunt din sat nevastă-mea și maică-mea că fratele meu care m-a însoțit și în alte controale, prins de familia Ilieși, să fiu mai bine înțeles, pădurarul Ilieși Dumitru cu un frate de-al lui. L-au prins la magazin în timp ce s-a dus să bea o cafea. În momentul acela am întrerupt orice activitate și m-am dus să văd ce se întâmplă. E grav, sunt interese foarte mari” a declarat Dan Rezvanță, fratele bărbatului bătut.

Haiducul Dan Rezvanță se află în război cu mafia lemnului și susține că a făcut plângeri la D.N.A și către organele de control privind neregulile din comună. Garda Forestieră a luat zona la puricat și numără cioatele metru cu metru. Jandarmii înarmați însoțesc această comisie din care face parte și Rezvanță, în calitate de martor delegat pentru a indica zonele unde se află cioatele rezultate din tăieri ilegale. Acesta pare a fi motivul scandalului care are loc în comună.

Citește și: Curtea de Apel Bucureşti anunță că se delimitează de protestele magistrațilorIon Iliescu a ajuns la spitalKlaus Iohannis a promulgat legea privind stabilirea la 8.500 de lei a plafonului maxim al indemnizației pentru creșterea copilului 

Citeşte mai multe despre:   mafia lemnului,   bataie,   bistrita,   padurat
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment