Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment MAI MULT DECÂT SCANDALOS! WC-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași (FOTO)

MAI MULT DECÂT SCANDALOS! WC-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași (FOTO)

Un articol de: |

MAI MULT DECÂT SCANDALOS! Wc-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași

Citește și: Cine este socrul fostul principe Nicolae: S-a bătut contra tăierilor de pensii făcute de Guvernul Boc (FOTO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutPericol de explozie în Satu Mare. O sondă de gaz din Moftinu Mare a luat foc (VIDEO)

Instalarea a două toalete ecologice în această săptămână chiar în poarta Catedralei Romano-catolice din Iași a stârnit indignare. Lăcașul de cult romano-catolic este în imediata vecinătate a Mitropoliei Moldovei unde are loc pelerinajul la moaștele Sf. Paraschiva. Tocmai pentru pelerinii care vin să se închine moaștelor au fost instalate aceste toalete, potrivit Adevărul

Ceea ce este scandalos și intolerabil este tocmai amplasarea acestora la intrarea într-un locaș de cult, fie el și al concurenței ortodoxe care, de altfel, nu are nicio șansă în fața colosului reprezentat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.


Gestul incalificabil al autorităților a fost întâmpinat cu proteste vehemente pe rețelele de socializare, fiind considerat unul sacrileg care a pângărit locașul de cult romano-catolic.

Citește și: Un individ din Vrancea și-a bătut soția până a băgat-o în spital. Ce l-a scos din minți pe bărbatOana Pellea prezentă la flashmob-ul „România condamnată la tăcere“ (FOTO)VIDEO ȘOCANT. Jandarmii, tot mai AGRESIVI. Protestatarii nu au fost lăsați să se apropie de Casa Poporului / Pentru prima dată, jandarmii au apărat și sediul PSD Iași (VIDEO)

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment