Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Mai multe rețineri în dosarul lui Sorin Oprescu: Fostul șofer al edilului, reținut pentru complicitate la luare de mită (VIDEO)

Mai multe rețineri în dosarul lui Sorin Oprescu: Fostul șofer al edilului, reținut pentru complicitate la luare de mită (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Eveniment

Noi reţineri în dosarul lui Sorin Oprescu. A fost reţinut fostul şofer al acestuia, care lucra în prezent la Administraţia Cimitirelor, dar și directorul general al Palatului Mogoșoaia și adjunctul acestuia, informează B1 TV. Întreaga zi, la sediul DNA, s-au perindat pentru audieri mai mulți subordonaţi ai primarului Sorin Oprescu, care făceau parte din reţea.

Directorul adjunct la Palatul Mogoșoaia a fost reținut în dosarul lui Sorin Oprescu. Și pentru directorul general de la Palatul Mogosoaia, Ruxandra Petroi Avasiloae s-a dispus aceeași măsură. O a treia persoană reținută este fostul șofer al lui Sorin Oprescu, căruia i s-au adus la cunoștință învinuirile. Acesta se declară nevinovat.

La sediul DNA au ajuns duminică rând pe rând la audieri mai multi subordonați ai primarului Sorin Oprescu, care făceau parte din rețea. Niciunul nu a vrut sa comenteze acuzațiile.

Mulți s-au lepădat de primar și spun că nu au nicio legătură cu acesta.

Mai multe rețineri în dosarul lui Sorin Oprescu


Citeşte mai multe despre:   retineri,   dosar,   Sorin Oprescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment