Mama femeii ţinută captivă 10 ani într-o baracă: "Am vorbit cu ea la telefon în această seară. Nu mai știe românește prea bine…"

Mama femeii ţinută captivă 10 ani într-o baracă: "Am vorbit cu ea la telefon în această seară. Nu mai știe românește prea bine..."

Mama femeii ţinută captivă zece ani într-o baracă din localitatea Gizzeria, situată în sudul Italiei, Maria Trofoşilă, spune că a vorbit cu fiica ei la telefon miercuri seară. Bărbatului care a ţinut-o sechestrată pe fiica ei îi doreşte nu moartea, ci să stea în închisoare, fără mâncare.

Maria Trofoşilă, a declarat agenției Mediafax că vestea găsirii acesteia i-a provocat un şoc.

”Şi bucurie, şi necaz, la felul în care a fost ţinută. Este şi bucuria că trăieşte, pentru că pentru mine a fost o disperare în atâţia ani de zile. (…) Am vorbit cu ea la telefon în această seară, mi-a dat-o la telefon de la Consulatul Italiei, prea multe cuvinte nu a putut vorbi, că ea nu mai vorbeşte româneşte prea bine. Mi-a mai tradus domnul de acolo, mi-a spus să o lăsăm mai calm, nici eu nu mă simţeam prea bine, doar ce venisem de la Poliţie. A zis că mă vor suna şi mă vor ţine la curent cu toate detaliile”, a spus încercata mamă.

Potrivit femeii, Mihaela este într-un centru de plasament şi nu poate veni în România pentru că are doi copii pentru care nu are acte.

Maria Trofoşilă a mai afirmat că ea este din Iaşi, dar a plecat la Constanţa când fiica ei avea cinci luni, pentru că s-a despărţit de partenerul de viaţă din cauză că părinţii acestuia nu o acceptau.

O româncă a stat timp de zece ani sechestrată într-o baracă din localitatea Gizzeria, situată în sudul Italiei, perioadă în care a fost supusă la nenumărate abuzuri sexuale, iar miercuri a fost salvată de către carabinierii din Lamezia Terme (Catanzaro).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe