Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Medgidia: Mascații au descins la o adresă greșită și l-au băgat pe proprietar în spital

Medgidia: Mascații au descins la o adresă greșită și l-au băgat pe proprietar în spital

Un articol de: |

Şi mascaţii sunt oameni şi în consecinţă fac greşeli! În cazul de faţă, oamenii legii au confundat adresa suspectului cu cea a vecinilor. Poliţiştii au dat buzna peste o familie din Medgidia, a cărei singură vină este că locuieşte pe aceeaşi stradă, la acelaşi număr cu un suspect de contrabandă cu ţigări. Proprietarul casei spune că timp de zece minute s-a străduit să le explice poliţiştilor că fac o confuzie.

„Când am tras zăvorul, au trântit poarta peste mine, m-au aruncat la pământ, cu fața în jos, cu pistolul la ceafă. Au pus piciorul peste mine și mi-au rupt degetul mare. Mi-au spus să tac din gură. Un alt mascat care avea îndreptat pistolul către mine, îmi spunea să nu vorbesc deși eu tot insistam și tot întrebam pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă, de ce fac percheziție la adresa noastră”, a povestit Marian Diaconu.

El a relatat de pe patul de spital păţania prin care a trecut. Întâmplarea a făcut ca bărbatul nu doar să locuiască pe aceeași stradă, la același număr cu suspectul, dar să fie și singurul care a afişat acel număr.

Confuzia s-a produs în timpul celor 30 de percheziții făcute de oamenii legii în Medgidia, în căutarea unor suspecți de contrabandă cu țigări.

„După ce eu tot am insistat și cel cu cagulă pe față îmi tot spunea să tac din gură, i-am spus că poate este o eroare. Noi suntem pe strada Viilor, numărul 87, dar suntem familia Diaconu și atunci unul dintre domni a pucnit din degete și le-a dat mascaților de înțeles că au greșit și imediat s-au dus la ceilalți”, a mai spus bărbatul.

După 10 minute, oamenii legii și-au dat seama că au făcut o gafă, și-au cerut scuze și i-au eliberat pe cei doi soți.

Chiar dacă polițiștii s-au scuzat pentru confuzie, bărbatul spune că va depune plângere împotriva lor. Asta pentru că în urma tratamentului la care a fost supus a ajuns la spital cu un deget fracturat și mai multe traumatisme.

Cu excepția incidentului, operațiunea poliției s-a soldat cu reținerea a 6 suspecți de contrabandă de țigări.

Mascații au greșit adresa la Medgidia


Citeşte mai multe despre:   mascati,   descinderi,   adresa gresita,   Medgidia
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment