Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Medicii de familie nu renunţă: De miercuri, pacienţii nu vor mai primi trimiteri şi reţete compensate

Medicii de familie nu renunţă: De miercuri, pacienţii nu vor mai primi trimiteri şi reţete compensate

Un articol de: |

Medicii de familie nu renunţă. Nemulţumiți de faptul că revendicările nu le-au fost soluționate, doctorii trec la amenințări. Medicii spun că începând de miercuri nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, iar pacienţii nu vor mai primi trimiteri şi reţete compensate, informează B1 TV. 

Doctorii spun că le-a ajuns cuțitul la os. Nemulţumiţi că actele adiţionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenţă medicală încheiate cu casele de asigurări de sănătate judeţene nu au fost încă semnate, medicii spun că nu mai au de ales.

Citește și: Primăria Capitalei: Peste 2.800 de semnături pentru petiția online inițiată în favoarea construirii Spitalului Metropolitan'Lucrez în străinătate și nevastă ma înșală. Am înfruntat-o și mi-a zis că ...'ȘOCANT! Un gălățean A LUAT FICTIV ÎN SPAȚIU aproape 1.500 de cetăţeni moldoveni. Ce a pățit bărbatul

„Din păcate, nu avem motive să renunţăm la această decizie. Nu am obţinut decât nişte promisiuni pentru rezolvarea problemelor cu care noi medicii de familie ne confruntăm. Nu am vrut să se ajungă aici, dar noi plătim în continuare chirie, asistente şi multe dări, fără să încasăm nimic. Vom consulta oamenii, adică vom face actul medical, aşa, pro bono, majoritatea dintre noi", a declarat Rodica Tănăsescu, preşedinte SNMF, potrivit Mediafax. 

Medicii de familie nu vor acorda trimiteri şi reţete compensate, ci doar unele cu care pacienţii își pot cumpăra contracost medicamentele.

Doctorii mai spun că guvernanţii ştiau de mult de această situaţie, însă chiar şi după protestul din 15 noiembrie, cererile lor au rămas tot nerezolvate.

Citește și: Gabriela Firea: Anul trecut, în București, s-au asfaltat în total 199 de kilometri. Anul acesta se vor asfalta 26 de străzi și intrări din cartierul Henri Coandă, plus ultimele 15 străzi de pământ aflate în administrarea MunicipalitățiiCe s-a întâmplat cu POLIŢISTUL SUCEVEAN care a fost LOVIT CU SABIA ÎN CAP de un interlop!„Sfânta“ din ÎNCHISOAREA comunistă a murit. Povestea INCREDIBILĂ din spatele femeii Oţel

„Premierul a spus atunci că ne susţine, dar în continuare nu s-a întâmplat nimic pentru debirocratizere. Am cerut să nu mai existe reţete verzi, albe sau galebene, ci numai albe simple electronice, şi există soluţii în acest sens. Am cerut să nu mai existe bilete de trimitere pe hârtie tipizată, ci tot electronice şi alte revendicări ce pot fi rezolvate. Din păcate, am avut doar promisiuni", a mai spus Rodica Tănăsescu. 
 

Citeşte mai multe despre:   Medicii de familie,   casele de asigurări,   trimiteri,   reţete compensate
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment