Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Membrul CNA Valentin Jucan, abordat de interlopi clujeni într-un bar

Membrul CNA Valentin Jucan, abordat de interlopi clujeni într-un bar

Un articol de: |

Membrul CNA Valentin Jucan a fost abordat de trei bătăuşi, care s-au oferit să-i fie paznici. Camerele de luat vederi dintr-un bar arată cum aceştia au recurs la intimidare, scrie EVZ.

Discuţia a durat doar două  minute, iar de spaimă, barmanul a apăsat butonul de panică. Cei trei bătăuşi care voiau cu tot dinadinsul să fie gărzile de corp pentru membrul CNA au dispărut ulterior.

„Au venit la barul care este gestionat de mama mea. A venit la mine acest tânăr, care mi-a zis că are ceva de vorbit cu mine. I-am spus să ne retragem pentru a nu deranja clienţii, dar deja bănuiam ce vrea să îmi zică. Mi-a propus să îi angajez pe el şi pe oamenii lui, ca oameni de ordine. Aveau o atitudine directă şi intimidau prin statură. Angajatul barului a acţionat butonul de panică, iar cei trei au plecat grăbiţi”, povesteşte Valentin Jucan.

Unul dintre aceştia este Rareş Marc, personaj violent care a bătut un sportiv de performanţă chiar în faţa prefecturii din Cluj şi un militar, acesta din urmă agresat în faţa unui club din oraşul de pe Someş.
Citeşte mai multe despre:   valentin jucan,   paznici,   membru CNA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment