Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Memoria genetică a uterului" - Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției (VIDEO)

"Memoria genetică a uterului" - Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției (VIDEO)

Un articol de: |

Când un om spune tâmpenii pe Facebook, îl ignorăm și trecem cu vederea. Dar când trei reprezentanți ai Bisericii țin predici cu privire la concepte greu de imaginat, trebuie tras un semnal de alarmă.

Reprezentanții uniformelor “negre” lansează, în fața unei mulțimi de oameni, o idee de care oamenii de știință nu au vorbit niciodată: memoria genetică a uterului.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Mai exact, aceștia spun că un cuplu de oameni albi ar putea avea un copil negru, dacă femeia a întreținut relații sexuale cu un bărbat de culoare la un moment dat.

Într-o țară în care femeile sunt bătute și hărțuite ca sport național, "înțelepții" vin să pună paie pe foc afirmând că bărbații riscă să aibă copii care “seamănă cu el și cu alții”.

De asemenea, cei trei afirmă că România și Guatemala au avut cele mai pure rase, de aceea interesul pentru copiii din aceste țări fiind atât de mare înainte de Reoluție, dar și în anii ’90.

"Memoria genetică a uterului". Teoria HALUCINANTĂ a unor preoți români: Copilul tău o să semene cu tine și cu partenerii sexuali ai soției

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Video: Facebook/Trooper Romania

“S-a făcut următorul experiment: iapa, rușii și canadienii, în Canada. Iapa a fost încrucișată cu zebroiu și armăsarul a fost încrucișat cu zebra. Ei bine, după 5 ani de încercări, rezultat zero. După alți 5 ani, grăjdarii au anunțat că, în încrucișare normală iapa a fătat un mânz zebrat, iar zebra un pui nezebrat.

Citește și: Virgil Ianțu, în stradă: PROTESTUL e singura noastră ARMĂ împotriva celor care încalcă legile și schimbă legile în favoarea lor (VIDEO)Țara arde și... Ce posta Tudorel Toader pe Internet, când 60.000 de oameni protestau numai în București (FOTO)POZA ZILEI: Dragnea și caracatița CORUPȚIEI (FOTO)

Au revenit oamenii de știință și au confirmat o bănuială: că există genom. Adică memoria genetică a uterului. Și atunci au explicat ei că apare câte un negru născut dintr-o femeie albă. În studiu, s-a constatat că doamna albă a născut un copilaș negru cu părul creț. Soțul ei fiind tot alb. Bărbatul s-a supărat și a purces la ADN, apoi a intrat și în tribunal. Concluzia a fost: e copilul tău. Problema era că doamna albă se culcase cu mulți ani înainte cu un negru. Uterul ei a reținut caracterele bărbatului negru, și acum, printr-o excepție, uterul le–a transmis copilașului.

Dacă te însori cu o fată care nu mai e fată și s-a mai culcat și cu alți bărbați, înseamnă că soția ta iubită și iubitoare va naște copii care o să fie cu AND-ul  tău, pe numele tău, o să semene cu tine și cu ceilalți. Pentru că există memoria genetic a uterului.

La ora actual se duce sănătatea noastră genetic.

Citește și: VIOLENȚE la protest! Un JANDARM împarte PUMNI manifestanților din București (VIDEO)LIICEANU ȘI CĂRTĂRESCU, printre ZECILE DE MII de oameni care protestează în CAPITALĂ (FOTO)ALERTĂ la Hotelul Intercontinental din Kabul: Persoane înarmate au deschis focul!

Din România, s-au exportat, prin adopție internațională, 20 de mii de copii pe puțin. Legal! Și din Guatemala s-au exportat. Au fost o vreme și vietnamezii la modă, mai ales la francezi.

Noi vorbim despre căutarea occidentalilor pentru copiii români.

S-a constatat că poporul roman și cel din Guatemala sunt cele mai sănătoase popoare din punct de vedere genetic. În 23 de ani de la această constatare a scăzut sănătatea genetic cu 26%. Au apărut stresul, alcoolul, drogurile..”

Citește și: Prognoza meteo pe 3 luni: Temperaturi ridicate în februarie și martie, ploi și frig în aprilieTudor Chirilă: Mi-e TEAMĂ că vom asista din nou la DIVERSIUNEA unor GALERII (VIDEO)Manifestații de AMPLOARE în TIMIȘOARA și în CLUJ-NAPOCA: ”Afară, afară, corupția din țară!”, ”Democrație, nu oligarhie!”

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment