Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Mihai Gâdea îşi încalcă şi religia pentru a-şi apăra stăpânul (FOTO)

Mihai Gâdea îşi încalcă şi religia pentru a-şi apăra stăpânul (FOTO)

Un articol de: |

Pronunţarea sentinţei finale în Dosarul ICA, prin care Dan Voiculescu este trimis în spatele gratiilor pentru următorii 10 ani, reprezintă finalul unui proces îndelungat, desfăşurat pe o perioadă de 6 ani. Nu şi pentru subalternii mogulului.

După interminabilele emisiuni pre-verdict, transformate în pledoarii orbeşti în favoarea fondatorului Intact, angajaţii Antenelor, în frunte cu Mihai Gâdea, s-au reunit vineri seară într-o nouă ediţie specială, pentru a-şi deplânge deopotrivă soarta şi patronul.


Foto: Antena 3

Înarmat cu jumătăţi de adevăr şi instigări la revolte solidare, Mihai Gâdea şi-a început emisiunea în forţă, muncind cot la cot cu vedetele postului pentru a-şi susţine cauza. O cauză pentru care nimic nu s-a dovedit a fi mai important. Nici propria sa religie.

„Mihai Gâdea respectă Sabatul și, din acest motiv, niciodată nu o să-l puteți urmări la „Sinteza Zilei” vineri seara și nici măcar sâmbătă seara, deoarece adventiștii nu lucrează de la apusul zilei de vineri până la apusul zilei de sâmbătă, nota de curând Emanuel Ungureanu, într-un editorial postat pe site-ul ziardecluj.ro.

Într-adevăr, adventiştii de Ziua a Şaptea păzesc această zi pentru odihnă şi închinare, conform Scripturii. Obişnuiesc să se întâlnească la biserică pentru închinare publică „în fiecare vineri seară, la începutul Sabatului (nume biblic pentru sâmbătă), sâmbătă dimineaţă şi după-amiază, după cum este descris portretul unui adventist, chiar pe site-ul Bisericii.

Vineri, 8 august 2014, în prima seară a lui Dan Voiculescu după gratii, când Soarele apunea la ora 20:32, întâiul său discipol îşi începea discursul de gâde al Justiţiei, în faţa unei asistenţe cu capul plecat şi ochi umezi, asigurându-şi o dată în plus conducătorul că se află „încă aici”.


Foto: Antena 3

Despre acest subiect a mai scris și Vali Petcu (Zoso), pe blogul său.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment