Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea introducerii unui Bacalaureat diferențiat

Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea introducerii unui Bacalaureat diferențiat

Un articol de: |
Foto: m.evz.ro Eveniment

Absolvenţii de liceu ar putea susţine un examen de bacalaureat diferenţiat, în funcţie de numărul de ore pe care l-au avut la o anumită materie.

Ministerul Educaţiei analizează posibilitatea introducerii unui astfel de examen, întrucât există candidaţi care primesc aceleaşi subiecte, dar care nu au acelaşi număr de ore la materia respectivă, a anunţat secretarul de stat, Stelian Fedorca.

Acesta nu a putut preciza, în schimb, dacă acest tip de bacalaureat diferenţiat va intra în vigoare de anul viitor, însă a menţionat că proiectul este în lucru.

Măsurile analizate de Minister vin în urma rezultatelor deosebit de slabe de la BAC-ul de anul acesta, unde promovabilitatea a fost de doar 44,26%, în prima sesiune. Pentru a crește șansele candidaților, Ministerul a introdus și meditațiile gratuite pe timp de vară pentru absolvenții de liceu care vor să se pregătească pentru sesiunea din toamnă.

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat,   stelian fedorca,   Promovabilitate,   Ministerul Educatiei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment