Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților. Mircea Dumitru, rector al Universității București: Putem pune la dispoziție 80 de locuri (VIDEO)

Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților. Mircea Dumitru, rector al Universității București: Putem pune la dispoziție 80 de locuri (VIDEO)

Un articol de: |

Ministerul Educației caută locuri pentru refugiați, cerând  tuturor unităților de învățământ din țară situația locurilor de cazare disponibile, informează B1 TV.

Mircea Dumitru, rector al Universității București, a declarat că a primit o astfel de solicitare din partea Ministerului Educației și că Universitatea București poate pune la dispoziție 80 de locuri pentru refugiați.

"Am primit o solicitare. Putem pune la dispoziție 80 de locuri. Noi avem câteva cămine în comuna Măgurere, foarte aproape de Universitatea de Fizică București. Noi avem peste 2.000 de camere și 5.400 de locuri. Căminul este folosit cam 50-60%. (n.r Blocurile de cămine în care ar urma să se cazeze refugiații) sunt înr-o stare decentă, pot fi locuite. În plus putem oferi și consiliere psihologică
", a spus Mircea Dumitru.

Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților


Citeşte mai multe despre:   Ministerul Educatiei,   camine,   refugiati,   locuri
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment