Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Educației l-a revocat din funcţie pe rectorul Universităţii ”Ovidius” din Constanţa

Ministerul Educației l-a revocat din funcţie pe rectorul Universităţii ”Ovidius” din Constanţa

Un articol de: |
Foto: TVLitoral.ro Eveniment

Rectorul universității ”Ovidius” din Constanța, Gabriela Stanciu, a fost revocată din funcție printr-un ordin al Ministerului Educației Naționale, aceasta pierzându-și și funcția de ordonator de credite.

În completarea acestei decizii, Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat vineri numirea profesorului universitar Ion Bordeianu în funcţia de ordonator de credite al universităţii constănţene.

"Deciziile MEN, aprobate prin ordin de ministru, îşi produc efectele începând cu data de 5 septembrie şi au ca temei Ordonanţa nr. 9/P/2013 emisă de Direcţia Naţională Anticorupţie prin care au fost dispuse o serie de măsuri împotriva doamnei Gabriela Stanciu", se arată în comunicatul MEN, citat de Agerpres.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus IUP față de Gabriela Stanciu pentru luare de mită, interzicându-i acesteia să părăsească țara pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment