Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză (VIDEO)

Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză (VIDEO)

Un articol de: |

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, că Guvernul se va ține de cuvânt și de la 1 octombrie va intra în aplicare mărirea salarială din sistemul sanitar.

De asemenea, Ponta a mai precizat că se va devansat și tot ce este de devansat pe domeniul educației.

"Noul Cod Fiscal a trecut. În octombrie să vedem cu rectificarea ce măsuri din cele amânate pot intra mai repede. Codul Fiscal este un sprijin corect și bun pentru mediul de afaceri. La1 octombrie intră mărirea de salariu în sistemul sanitar și,ne ținem de cuvânt, vom devansa tot ce este de devansat pe domeniul educației", a spus Ponta.

Premierul l-a întrebat pe ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, în timpul ședinței "ce a făcut bine pentru oameni".

"Spuneți ce ați făcut bine pentru oameni", l-a întrebat Ponta pe Bănicioiu.

"Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză. O veste și mai bună este că economia ne-a permis și pe alte arii terapeutice, cum ar fi cancerul de plămâni. Probabil că mâine vom anunța la minister", a spus ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății: Astăzi s-a încheiat procesul de negociere cu firmele farmaceutice pentru hepatita C și ciroză


Citeşte mai multe despre:   banicioiu,   ciroza,   hepatita,   Ponta,   sanatate,   Guvern
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment