Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Turismului: Nu de schimbarea brand-ului este vorba. Eu am spus să ne folosim de legende, de simboluri naționale în promovare (VIDEO)

Ministrul Turismului: Nu de schimbarea brand-ului este vorba. Eu am spus să ne folosim de legende, de simboluri naționale în promovare (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: capital.ro Eveniment

Ministrul Turismului Mircea Dobre a declarat marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Talk B1, că nu s-a pus niciodată problema de schimbare a brand-ului turistic al României, de înlocuire a simbolului actual, frunza, cu o oaie. Ministrul a spus că intenția este aceea de a promova turismul românesc cu ajutorul legendelor naționale. 

”A fost prima ședință a Comitetului Consultativ în Turism în care, în momentul în care se întrunește pentru prima dată acest comitet are loc o alegere a consiliului director. În perioada aceea, când era procedura de alegere, eu am deschis principial această discuție să ne folosim de aceste simboluri naționale, pentru că Miorița este un simbol național și nu cred că mă poate contrazice nimeni, și să putem în valoare toate legendele pe care le avem. Dar, nicidecum nu am zis..., nu m-am folosit de oaie, cum scrie în acel articol. 

Citește și: Prințul Charles a sosit în România pentru a participa la funerariile Regelui MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatDe la școala, direct la sicriul Regelui pentru întâlnirea cu istoria: Imaginea care a făcut înconjurul țării (FOTO)

Eu m-am referit la simbol, la legendă, nu m-am referit direct la animal”, a explicat ministrul. 

Ministrul Turismului: Nu de schimbarea brand-ului este vorba. Eu am spus să ne folosim de legende, de simboluri naționale în promovare

Acesta a mai spus că brand-ul de țară nu poate fi schimbat timp de cinci ani. 

Citește și: Gest de maxim respect pentru Rege: În genunchi în fața sicriului (FOTO)Regele Juan Carlos și Regina Sofia a Spaniei au sosit la Palatul Regal (FOTO)"Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"

”Brand-ul de țară nu se poate modifica cinci ani. De la 2015 până în 2020 nu se poate schimba brand-ul de țară. Cine a băgat această falsă teme, ori nu cunoaște, ori este de rea credință. 

Eu nu am discutat că schimbăm brand-ul de țară. Este imposibil de schimbat scrisul acela ”România”, cu frunza deasupra. Să uităm de așa ceva. 

Nu de schimbarea brand-ului este vorba. Eu v-am spus să ne folosim de legende, de aceste simboluri naționale în promovare pentru că avem de realizat câteva broșuri noi, avem de realizat promovarea externă, dar avem de realizat și promovarea internă a României că, de fapt, cei mai mulți turiști sunt în România, plus încă trei milioane de cetățeni români care sunt în diaspora și vin de două ori pe an și cheltuiesc bani și în scop turistic în România. Eu la asta m-am referit, nu m-am referit să schimb brand-ul de țară”, a mai spus Mircea Dobre.
 

Citește și: "Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului"Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   ministrul Turismului,   brand de tara,   frunza,   oaie,   legende,   miorita
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment