Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Mircea Duşa: Sper ca luni să avem validate datele preliminare ale recensământului

Mircea Duşa: Sper ca luni să avem validate datele preliminare ale recensământului

Un articol de: |

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, marţi, că a stabilit cu membrii Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei să le dea un răgaz joi şi vineri pentru a evalua rezultatele puse la dispoziţie de INS şi că speră ca luni CCRPL să valideze rezultatele preliminare.

"Am stabilit cu membrii Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor să le dăm un răgaz joi şi vineri - miercuri este zi liberă - de a evalua rezultatele pe care Institutul Naţional de Statistică le-a pus la dispoziţie, de a analiza implicaţiile pe care datele le au asupra indicatorilor economici", a precizat Mircea Duşa.

"Sper ca luni, Comisia, în plenul său, să valideze rezultatele preliminare ale recensământului", a adăugat Mircea Duşa.

Ministrul a mai spus că au fost aprobate propunerile de măsuri necesare pentru ca INS să amplifice procesul de prelucrare a datelor, fiind puse la dispoziţie fondurile necesare pentru prelucrarea fişelor de la recensământ.

Mircea Dușa, despre datele de la recensământ
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Mircea Dusa,   MAI,   recensamant,   date preliminare,   INS
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment