Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute (VIDEO)

Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: capital.ro Eveniment

Tribunalul București a motivat decizia de condamnare a lui Mitică Dragomir și a lui Mircea Sandu la câte trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul dezafilierii Universității Craiova, informează B1 TV.

Magistratul consideră că aceștia, prin funcțiile de președinte LPF, respectiv de președinte FRF pe care le-au deținut, au dat dovadă de exces de putere și au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute. Aceștia au acționat astfel încât jucători de la Universitatea Craiova au plecat gratis, creând un prejudiciu statului de 10 milioane de euro.

Citește și: Cod GALBEN de ninsoare. Care vor fi MAXIMELEAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevărat DEZASTRUL din infrastructură, ironizat pe Facebook! Mii de persoane vor participa în anul 2070 la inaugurarea unui sens giratoriu

Mitică Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare, la plata unor despăgubiri de 250 de milioane de euro și la prestarea unor munci în folosul comunității la Poliția Locală Sector 1, respectiv la Episcopia București.

Decizia Tribunalului București nu este definitivă, iar cei doi au anunțat deja că o vor contesta. Procesul se va judecat cel mai probabil la finele lunii septembrie, la Curtea de Apel București.

Motivarea Instanței în dosarul dezafilierii Universității Craiova: Dragomir și Sandu au abuzat în disprețul statului de funcțiile avute

Citește și: PRIMELE declarații ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rău cuiva, nu cu ură. Aveam informaţii în cască. Mi s-a spus că s-a aruncat cu garduri în jandarmi / Ce a spus despre Dragnea ALERT! Suspecți, REŢINUŢI în urma unei CRIME, comise în propria locuinţăI se spunea Tătăielu... DRUM LIN, Domnule Profesor!

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment