Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment NEBUNIA ATINGE COTE ALARMANTE! O româncă vrea ca jurnaliștii să-i găsească alesul, un general american cu care s-a măritat pe Facebook, căsătorie oficializată de ONU și NATO

NEBUNIA ATINGE COTE ALARMANTE! O româncă vrea ca jurnaliștii să-i găsească alesul, un general american cu care s-a măritat pe Facebook, căsătorie oficializată de ONU și NATO

Un articol de: |

Jurnalista Claudia Andron a avut pare de o experiență cel puțin bizară. O româncă disperată a sunat-o în miez de noapte spunând că are mare nevoie de ajutorul său întrucât i-a fost șters contul de Facebook.

Fără a înțelege ce legătură are meseria sa cu contul de pe rețeaua de socializare a femeii, Claudia Andron o trimite “elegant la somnic” pe doamna agitată de la celalalt capăt al firului.

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Dar nu scapă așa ușor. A doua zi, cu și mai mare insistență, femeia revine la jurnalista Bistrițeanul.ro pentru a-I rezolva o problemă demnă de scenariul unui film SF.

“Țineți-vă bine, puneți naibii jos cana de cafea și aveți grijă să nu aveți ceva în gură să vă am pe conștiință”, scrie Claudia pe site-ul personal.

“S-a măritat cu un general american pe Facebook, prin mesagerie – cum naiba nu știu că așa se face?!? –  și a oficializat căsătoria ONU și cu NATO. Mă, un tip, minunea lui Dumnezeu, se înțeleg perfect (în română că generalu’ american vorbește perfect româna)  numa că acum e rănit în Afganistan, Siria, peste tot, prin toate țările, și ea vrea să-i trimită 2500 de dolari să-l salveze că e și mort de foame. Acum, #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă nu mai e de găsit că i-a făcut cineva nefăcuta și i-a șters contul și moare ăla dacă nu-i poate trimite banii să-l salveze. Eu să sun acum la consulatul ONU și al NATO să-l găsesc  #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă să-i poată trimite banii că-i moare iubirea și nimeni n-o ajuta că a sunat ea peste tot până să ajungă la mine”, povesteşte jurnalista.

Citește și: Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penaleProgramul președintelui Iohannis în ziua înmormântării Regelui MihaiMĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui Mihai

În încercarea de a o convinge că este victima unei înşelătorii grave şi că trebuie să meargă la poliţie, Claudia Andron a primit o droaie de Dumnezei și multe mustrări pentru că nu își face treaba și nu rezolvă cazuri importante ale cetățenilor.

“Am încheiat discuția cât de cât elegant și l-am felicitat cu glas tare pe ăla din jurul ei care i-a șters contul de Facebook. Deșteaptă mișcare!”, conchide aceasta.

Citeşte mai multe despre:   Claudia Andron,   jurnalista,   NATO,   onu,   casatorie,   messenger,   Facebook
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment