Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment "Nemulțumirile noastre sunt legate de salarii". Funcționarii din primării, consilii județene, dar și medicii, în grevă săptămâna viitoare

"Nemulțumirile noastre sunt legate de salarii". Funcționarii din primării, consilii județene, dar și medicii, în grevă săptămâna viitoare

Un articol de: |
foto: b365.ro Eveniment

O nouă grevă a fost anunțată că va avea loc săptămâna viitoare, astfel că funcționarii din primării, consilii județene, dar și medicii vor protesta.

Principala nemulțumire a acestora este diferența de salarii între administrația publică locală și administrația publică centrală, informează dcnews.ro.

Citește și: Patriarhul Daniel ne-a certat că nu-i gata Catedrala Neamului, chiar la începutul slujbei de înmormântare a Regelui MihaiSex într-un parc din Botoșani, dar să vezi personajele! Așa fantezii?!Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăCriminala de la metrou stă izolată, într-o celulă specială. Magdalena Șerban, ținută în condiții de maximă securitate!

"Noi am notificat Guvernul României, ministerul Muncii, așa cum prevede legea, că am declanșat conflictul colectiv de muncă. Marți, în data de de 5, va fi o grevă generală de o oră, la începutul programului. În toate primăriile și CJ-urile. Peste o săptămână se întrerupe activitatea timp de o zi. Iar peste două săptămâni declanșăm greva generală pe termen nelimitat", a declarat Valer Suciu, președinte sindicatului funcționarilor din primării, într-o intervenție telefonică la o televiziune.

"Nemulțumirile noastre sunt legate de salarii. Am solicitat să asigure creșteri salariale, așa cum s-au acordat în administrația centrală, în ministere. Pentru că funcționarii din primării sunt interfața dintre stat și cetățean. Tichete de masă, tichete de vacanță și reîncadrări.", a continuat Suciu.

Citeşte mai multe despre:   greva,   salarii,   primarii,   functionari,   munca,   consilii judetene,   medici
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment