Nicolae Ceaușescu, în studioul B1TV: Nepotul fostului dictator a fost invitatul lui Tudor Barbu în emisiunea Se întâmplă acum

Nicolae Ceaușescu, în studioul B1TV: Nepotul fostului dictator a fost invitatul lui Tudor Barbu în emisiunea Se întâmplă acum

Tudor Barbu a avut un invitat special în ediția de marți a emisiunii "Se întâmplă acum" de pe B1TV. Nicolae Ceaușescu, nepotul fostului președinte al României comuniste căruia îi poartă și numele, a venit în emisiune pentru a vorbi despre cum vedea țara în prezent.

Invitatul este fiul lui Ion Ceaușescu, unul din frații lui Nicolae Ceaușescu, și unul din puținii membri ai familiei Ceaușescu care încă este în viață.

Nicolae Ceaușescu a vorbit în emisiune în special despre situația economică a României din prezent în comparație cu cea pe care o avea la finalul epocii comuniste și despre ce s-a ales de industria României la 27 de ani de la căderea regimului Ceaușescu.

Nicolae Ceaușescu, în studioul B1TV: Nepotul fostului dictator a fost invitatul lui Tudor Barbu în emisiunea "Se întâmplă acum"

#DIRECT_ONE_52nja5#

Înregistrarea completă a emisiunii "Se întâmplăacum"

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Căprioară albă, fotografiată de jandarmii montani pe un traseu din zona staţiunii Bran (FOTO)
23:45 - Austria: Partidul Comunist, locul 2 în alegerile municipale din Salzburg. Creştere de 500% faţă de procentul obţinut în 2019. Ce a făcut partidul lui Nehammer
23:17 - Ciucă, despre declarațiile care dădeau ca sigur că România va pierde procesul Roșia Montană: „Poate că în politică ar fi nevoie să vorbim şi despre tăcerea strategică”
22:41 - Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: Armata nu va redeveni obligatorie în România. Există un proiect referitor la serviciul militarilor voluntari / Nu se pune problema ca Rusia să atace România
22:18 - Burduja: „Guvernul a adoptat Hotărârea privind reorganizarea Ministerului Energiei. Suntem, probabil, unul dintre cele mai mici ministere”. Câte posturi au fost tăiate (VIDEO)
21:51 - Sebastian Burduja (PNL), pe B1 TV: Cer iertare bucureștenilor că am crezut în Clotilde Armand. Nu e o speranță, e încă o dezamăgire (VIDEO)
21:13 - Burduja (PNL): Mi-am asumat o candidatură pentru Primăria Capitalei / PSD și PNL, două partide mature / Bucureștiul condus de Nicușor Dan arată mai rău decât pe timpul Gabrielei Firea. Un candidat comun PSD-PNL are cele mai mari șanse să-l bată (VIDEO)
20:59 - O lebădă care a rămas blocată într-un fir de pescuit a fost salvată de pompieri (FOTO)
20:39 - BOR: Preoţii sunt obligaţi să păstreze neutralitatea în campaniile electorale / Condițiile în care preoții și diaconii pot să candideze / Apel către partide să nu folosească bisericile în scop electoral
20:04 - Dosarul Roșia Montană | Ludovic Orban: „Nu ai voie, ca premier al statului român, să te comporți ca un avocat al celor de la Gabriel Resources” (VIDEO)