"Nu știe să vorbește românește"! “Peste o săptămână dau sala și o să fiu și acolo fericită dacă câștig ca să știu să pun permisul” (VIDEO)

"Nu știe să vorbește românește"! “Peste o săptămână dau sala și o să fiu și acolo fericită dacă câștig ca să știu să pun permisul” (VIDEO)

Autoturismului nou nouț câștigat la o tombolă i-a adus mare bucurie unei femei din Baia Mare. Atât de mare încât și-a pierdut coerența.

Câștigătoarea Daciei Duster spune ca urmează să dea de carnet în scurt timp, dar la cum s-a desfășurat interviul, sunt șanse mari să nu-l ia niciodată. Din motive de…gramatică și înțelegere a sensului frazei. Sau femeia e de altă naționalitate, iar limba română îi pune mari probleme. Oricum ar fi, un pic de recapitulare a cărții de clasa a V-a de Limba și Literatura Română nu strică.

"Foarte mare fericită am fost și nu mi-a venit ca să cred că există că am reușit ca să câștig. Niciodată nu am câștigat, mai ales o așa mașină. Mulțumesc foarte frumos la dl But și lui fiul ei.

O să rețin mașina. Peste două săptămâni merg să dau sala și o să fiu și acolo foarte fericită dacă câștig ca să știu să pun permisul și mai ales la așa o mașină. Cine nu poate să fie așa fericită?", a spus femeia.

"Nu știe să vorbește românește"! “Peste o săptămână dau sala și o să fiu și acolo fericită dacă câștig ca să știu să pun permisul” – Ce fel de proprietar și-a găsit noua DACIA DUSTER (VIDEO)

#DIRECT_ONE_hn6cn2#

Urmăriți B1TV.ro și pe