Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment O bătrână din Vâlcea are o pensie de doar 7 lei (VIDEO)

O bătrână din Vâlcea are o pensie de doar 7 lei (VIDEO)

Un articol de: |

Mulți pensionari din România abia reuşesc să trăiască de pe o zi pe alta cu banii primiţi de la stat. Revoltător este cazul unei bătrâne din Vâlcea, care îşi permite doar câteva pâini pe lună din pensia de 7 lei pe care o primeşte din partea autorităţilor, informează B1 TV.

”Iau șapte pâini, îmi ajung patru zile, apoi îmi aduce băiatul ăsta. Dacă nu ar fi ginerele, dacă nu ar fi el, aș fi murit de mult”, a spus pensionara.

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)

Aurica Popescu, o bătrână în vârstă de 80 de ani din comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea, are un venit lunar de 7 lei, ce reprezintă indemnizaţia de urmaş după soţ.

O bătrână din Vâlcea are o pensie de doar 7 lei

Cel care se îngrijeşte de femeie este ginerele, conştient de faptul că pensia de urmaș pe care aceasta o primește nu o ajută să supravieţuiască. Chiar şi aşa, multe alimente îi sunt străine bătrânei.

Citește și: Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penaleProgramul președintelui Iohannis în ziua înmormântării Regelui MihaiMĂRTURIA unei călugărițe de la căpătâiul Regelui Mihai

Bătrâna se mai descurcă si cu ajutorul produselor pe care și le face singură prin gospodărie, mod de viață pe care îl avea și atunci când trăia soțul ei. Acesta a avut o pensie de numai 14 lei pe lună.

”E indemnizație. Pensia minimă e de 400 de lei. Ia de urmaș, de pe urma muncii forțate, deci nu a muncit”, a spus Gabriel Andreescu, director al casei de Pensii Vâlcea.

Citeşte mai multe despre:   pensionara,   pensie de urmas,   indemnizatie de urmas,   7 lei,   pensie de sapte lei,   Valcea,   aurica popescu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment