Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment O navă sub pavilion turcesc a eșuat la Galați. De ce tace Căpitănia

O navă sub pavilion turcesc a eșuat la Galați. De ce tace Căpitănia

Un articol de: |

O navă sub pavilion turcesc a eşuat, ieri, după ce a încărcat produse din portul combinatului gălăţean ArcelorMittal. Aceasta este ştirea brută pe care Căpitănia Zonală Galaţi ar fi trebuit să o remită presei, dar cum oficialii tac, am aflat din Viața Liberă.

În ciuda demersurile presei locale, tot ce s-a aflat a fost că directorul-căpitan şef de port Mircea Sârbu e plecat, iar la Căpitănia Constanţa, la telefon răspunde doar robotul.  

Citește și: Cum l-a urmărit Securitatea pe Regele MihaiCare au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăAmănunte de ULTIMĂ ORĂ despre înmormântarea Regelui Mihai: Ce se întâmplă acum la Curtea de Argeş

Nici persoana desemnată cu PR-ul nu a răspuns la niciunul dintre cele două numere de telefon cu care figurează pe site-ul Autorităţii Navale Române.

Cum Căpitănia Galați este ea însăși eșuată pe undeva, presa și-a luat informațiile pe surse:

“Nava MV AKAYLAR II, sub pavilion Turcia, a încărcat produse laminate din Portul Mineralier Galaţi, iar la plecare, în momentul în care a efectuat manevra de întoarcere, în zona km.158,500, a fost pusă cu prova pe o dună de pământ, fără a mai putea să-şi continue deplasarea. Nava nu se află în şenalul navigabil, nu periclitează siguranţa navigaţiei, nu sunt pagube înregistrate şi se desfăşoară manevre pentru repunerea acesteia în stare de flotabilitate”.

Citește și: HOROSCOP 2018: Acestea sunt ZODIILE VEDETĂ ale anului viitor! Grave acuzaţii de malpraxis. Un bebeluş a rămas orfan de mamă la 24 de ore de când a venit pe lumeTaberele regale se DELIMITEAZĂ deja: Fostul principe Nicolae NU este primit în trenul regal spre Curtea de Argeş!

 

Citeşte mai multe despre:   Galati,   port,   nava esuata,   capitanie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment