O profesoară ȘI-A EXPLOATAT SEXUAL trei ELEVI dintr-un motiv STRANIU! (FOTO)

O profesoară ȘI-A EXPLOATAT SEXUAL trei ELEVI dintr-un motiv STRANIU! (FOTO)
Foto: SpyNews

O profesoara de 40 de ani de ani a fost acuzată că a expoatat sexual 3 elevi minori.

În urmă cu 10 ani, Beverley Tillyer s-a întâlnit de mai multe ori cu trei băieți cu vârsta de 14 ani. Aceasta îi chema la aea acasa, le oferea băutură și droguri, iar apoi se culca cu ei.

Potrivit uneia dintre persoanele angajate să o apere în instanță susține că femeia ar suferi de probleme psihice, anxietate și tulburare de personalitate: „Căuta mai degrabă intimitate decât să-i exploateze pentru satisfacție sexuală”.

Cu toate acestea, judecătorii au decis să o condamne la doi ani și jumătate de închisoare.

„Ai profitat de acei băieți, când ar fi trebuit să dai dovadă de o atitudine responsabilă. Sigur că au participat de bună voie, însă tu erai adultul. Adultul trebuie să aibă grijă de copii chiar și când au 14 ani și cred că știu totul. Din cauza severității faptelor, se pare că trebuie să existe o condamnare la închisoare”, a declarat judecătorul James Spencer, care s-a ocupat de caz, potrivit DailyMail.

În plus, Beverley Tillyer va fi inclusă pe lista persoanelor vinovate de abuz sexual timp de 10 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Căprioară albă, fotografiată de jandarmii montani pe un traseu din zona staţiunii Bran (FOTO)
23:45 - Austria: Partidul Comunist, locul 2 în alegerile municipale din Salzburg. Creştere de 500% faţă de procentul obţinut în 2019. Ce a făcut partidul lui Nehammer
23:17 - Ciucă, despre declarațiile care dădeau ca sigur că România va pierde procesul Roșia Montană: „Poate că în politică ar fi nevoie să vorbim şi despre tăcerea strategică”
22:41 - Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: Armata nu va redeveni obligatorie în România. Există un proiect referitor la serviciul militarilor voluntari / Nu se pune problema ca Rusia să atace România
22:18 - Burduja: „Guvernul a adoptat Hotărârea privind reorganizarea Ministerului Energiei. Suntem, probabil, unul dintre cele mai mici ministere”. Câte posturi au fost tăiate (VIDEO)
21:51 - Sebastian Burduja (PNL), pe B1 TV: Cer iertare bucureștenilor că am crezut în Clotilde Armand. Nu e o speranță, e încă o dezamăgire (VIDEO)
21:13 - Burduja (PNL): Mi-am asumat o candidatură pentru Primăria Capitalei / PSD și PNL, două partide mature / Bucureștiul condus de Nicușor Dan arată mai rău decât pe timpul Gabrielei Firea. Un candidat comun PSD-PNL are cele mai mari șanse să-l bată (VIDEO)
20:59 - O lebădă care a rămas blocată într-un fir de pescuit a fost salvată de pompieri (FOTO)
20:39 - BOR: Preoţii sunt obligaţi să păstreze neutralitatea în campaniile electorale / Condițiile în care preoții și diaconii pot să candideze / Apel către partide să nu folosească bisericile în scop electoral
20:04 - Dosarul Roșia Montană | Ludovic Orban: „Nu ai voie, ca premier al statului român, să te comporți ca un avocat al celor de la Gabriel Resources” (VIDEO)