Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment O profesoară și șase eleve de la Școala Postliceală Sanitară ”Fundeni” au fost reținute pentru mită

O profesoară și șase eleve de la Școala Postliceală Sanitară ”Fundeni” au fost reținute pentru mită

Un articol de: |
Foto: romanialibera.ro Eveniment

O profesoară și șase eleve de la Școala Postliceală Sanitară ”Fundani” din Capitală au fost reținute pentru mită, relatează Știrile ProTV. Profesoara Mariana Andriescu a fost reținută, joi, după ce ar fi cerut și primit peste 12.000 lei de le elevele clasei la care era dirigintă pentru promovarea unui examen.

Andriescu a fost reținută pentru luare de mită și urmează să fie prezentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în acest dosar au dost reținute și elevele Margareta Nela Mircea, Ginuța Zuluf, Carmen Gabriela Tone, Marina Liliana Șerban, Andreea Roșu Gheorghiță și Emilia Negrilă, cu vârste cuprinse între 31 și 44 ani.

Femeile sunt cercetate pentru dare de mită în scopul promovării examenului de certificare a calificării profesionale a absolvenților din învățământul postliceal.

Procurorii au afirmat că, la începutul lunii august, în calitate de membru evaluator într-o subcomisie de certificare a calificării profesionale a absolvenților din învățământul postliceal din Centrul de examen de la ”Fundeni”, profesoara a pretins și primit 1.300 lei de la o parte din eleve. În schimbul acestei ume, ea le-ar fi pus la dispoziție elevelor câte un subiect pe care ele l-ar fi susținut la proba practică, indiferent de subiectul extras.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment