Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Olt: Buletine de vot epuizate în șapte secții de votare rurale

Olt: Buletine de vot epuizate în șapte secții de votare rurale

Un articol de: |

Biroul Electoral Județean (BEJ) Olt a suplimentat numărul de buletine de vot și de autocolante din 7 secții de votare din localitățile Bărăști, Tătulești, Scornicești și Sâmburești pentru că există riscul să fie epuizate cele existente, afirmă președinte BEJ Olt, judecătorul Silviu Oancea.

„Au fost suplimentate buletinele de vot în secțiile 127 și 129 din Bărăști, la secțiile 326, 327 și 328 din Tătulești, la secția 120 din Scornicești și la secția 303 Sâmburești”, a declarat Oancea, citat de Agerpres.

Președintele BEJ Olt a menționat că pentru suplimentarea buletinelor de vot și autocolantelor din secțiile în care urmau să se epuizeze au fost luate buletine și autocolante de la secții de votare din localități apropiate.

În secțiile 129, 327 și 328, până la ora 16.00 au votat mai multe persoane decât numărul alegătorilor din listele permanente, din care aproape jumătate au fost persoane care au votat pe listele suplimentare.


Citeşte mai multe despre:   BEJ Olt,   Silviu Oancea,   buletine suplimentate,   Olt
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment