Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Omul de afaceri Puiu Popoviciu, la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală în dosarul „Afacerea Băneasa”

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală în dosarul „Afacerea Băneasa”

Un articol de: |

Puiu Popoviciu s-a prezentat miercuri după-amiază la sediul DNA, unde a fost însoţit de avocatul său. Omul de afaceri a fost chemat pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală în dosarul "Afacerea Băneasa", în care este acuzat de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, un dosar în care mai sunt acuzaţi foştii şefi de la DGIPI şi DGA.

La intrarea în sediul DNA, Gabriel Popoviciu nu a dorit să facă declaraţii, informează Agerpres.

În 26 martie 2009, DNA preciza că, în perioada decembrie 2008 - martie 2009, Petru Pitcovici, şeful Diviziei Operaţiuni în cadrul DGA, şi Cornel Şerban, directorul DGIPI, au contactat un ofiţer de poliţie judiciară de la DNA, pentru a se emite soluţii de neurmărire penală faţă de Gabriel Popoviciu şi Ioan Alecu.

Procurorii arătau că Pitcovici şi Şerban i-au solicitat ofiţerului DNA ca, prin orice mod, inclusiv prin încălcarea procedurilor legale, să determine finalizarea cu celeritate a anchetei şi emiterea unei soluţii de NUP faţă de Popoviciu şi Alecu.

DNA menţiona că ofiţerul care lucra la DNA fusese delegat, prin ordonanţă a procurorului, să efectueze acte de urmărire penală în cauza în care cei doi erau cercetaţi.

 

Citeşte mai multe despre:   Puiu Popoviciu,   audiat la DNA,   afacerea baneasa,   abuz in serviciu,   DNA
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment