Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Omul de teatru Cristina Pepino a murit

Omul de teatru Cristina Pepino a murit

Un articol de: |

Omul de teatru Cristina Pepino, scenografa a zeci de piese de teatru de animaţie, a murit, informează Incomemagazin.

"A plecat dintre noi un om minunat, talentat, generos, cu o inimă mare, care a încercat să schimbe faţa teatrului de animaţie, legat prin mii de fire de Teatrul Ţăndărică. Cristina, te-am iubit chiar dacă nu ţi-am spus-o, te-am admirat pentru curajul cu care ai făcut faţă încercărilor vieţii şi te-am invidiat pentru marea iubire pe care ai trăit-o. Dumnezeu să te aibă în paza lui", transmite într-un mesaj Teatrul Ţăndărică.

"Suntem şocaţi şi foarte trişti pentru că astăzi a încetat din viaţă un artist minunat şi un om extraordinar care ne-a bucurat, onorat şi răsfăţat cu talentul, generozitatea şi erudiţia pe care le-am admirat cu toţii. La Teatrul Colibri Craiova a creat şi realizat scenografia spectacolelor Cavalerii Mesei Rotunde, Pinocchio şi Inimă de piatră. Te iubim, îţi mulţumim şi nu te vom uita, Cristina Pepino!", se arată într-un comunicat semnat de Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri Craiova şi publicat pe site-ul Uniter în urmă cu două săptămâni.

Citeşte mai multe despre:   Cristina Pepino,   scenograf,   teatru de papusi,   Teatru Tandarica
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment