Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Orașul din România în care locuitorii sunt sancționați dacă scuipă pe stradă

Orașul din România în care locuitorii sunt sancționați dacă scuipă pe stradă

Un articol de: |

Se îngroaşă gluma la Buzău! Primarul le-a pus gând rău localnicilor certaţi cu bunele maniere şi plănuieşte să-i... ardă la buzunar.

Cine scuipă pe stradă, pune rufele la uscat în balcoane care nu sunt închise, scutură covoare, aruncă gunoaie sau scrie pe faţada blocurilor riscă să fie sancţionat cu amenzi de până la o mie de lei.

Citește și: "CORTEGIU FUNERAR" la deszăpezire! Doreii PLĂTIȚI DIN BANII ROMÂNILOR: Ziua trece, leafa merge! (VIDEO)Andra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratLUX PE BANI PUBLICI! NABABUL de la Metrorex, pus pe COMBINAȚII (VIDEO)

Buzăul va avea propriul cod al bunelor maniere. Iar cine nu il va respecta, va plati... scump. Este suficient sa arunce hartii, ambalaje sau resturi alimentare pe strada pentru a se alege cu avertisment sau amenda cuprinsă între 500 - 1.000 lei. Aceeaşi pedeapsă o poate primi şi cel surprins că...scuipă pe străzi, trotuare, în parcuri, spaţii verzi sau staţii ale mijloacelor de transport in comun. Regulamentul a fost postat pe site-ul Primăriei Buzău şi urmează să fie supus votului Consiliului Local, în octombrie.

Potrivit edilului, regulamentul a fost făcut pentru "instaurarea unui climat de bună convieţuire în municipiu". Oamenii vor fi obligaţi, de exemplu, să nu mai scuture covoare sau să nu întindă rufele, la uscat, în balcoanele deschise sau în afara lor. Primarul le-a pus gând rău şi celebrelor.. bătătoare de covoare din faţa blocurilor. Nimeni nu va mai avea voie să scuture carpetele sau să usuce rufe în zona sau pe echipamentele amplasate în spaţiile de joacă, în balcoane deschise, pe suport în afara balcoanelor sau în jurul imobilelor de locuit. Locuitorii sunt obligaţi, de asemenea, să asigure periodic curăţarea faţadelor locuinţelor şi a altor construcţii amplasate la stradă, tencuirea şi zugrăvirea periodică a acestora, dar şi înlocuirea jgheaburilor sau burlanelor degradate. Va fi interzis, de asemenea, scrisul sau desenatul pe faţadele clădirilor sau statuilor.

Nici patronii de magazine sau localuri nu au fost uitati. Aceştia vor fi obligaţi, printre altele, să asigure repararea, spălarea geamurilor şi a vitrinelor, înlocuirea celor sparte, întreţinerea firmelor şi a faţadelor clădirilor în care îşi desfăşoară activitatea, dar si să îndepărteze buruienile din zona localurilor sau magazinelor.

Citește și: „Interesul dictează”. Cătălin Tolontan: Exact acum un an Cozmin Gușă era în favoarea grațierii. Zece zile mai târziu, când Maricel Păcuraru era eliberat, grațierea nu mai era necesarăUn COPIL de zece ani a SUNAT la poliție. GROAZNIC care a fost motivulCAMPIONI UMILIȚI DE STAT: Sportivii de aur, IGNORAȚI de 4 luni. Tolontan și Lipă, dezvăluiri EXCLUSIVE (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Buzău,   bunele maniere,   primarul,   sancționat,   blocurilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment