Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Ordinul privind Regulamentul de organizare a CNATDCU şi noua structură a acestuia, publicat în Monitorul Oficial

Ordinul privind Regulamentul de organizare a CNATDCU şi noua structură a acestuia, publicat în Monitorul Oficial

Un articol de: |
Foto: aer.forhe.ro Eveniment

Ordinul privind regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) şi noua structură a acestuia a fost publicat, vineri, în Monitorul Oficial, informează Mediafax.

Acuzațiile de plagiat aduse Victor Ponta este analizat, vineri, în şedinţa Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, deşi joi Consiliul General în actuala formulă a fost desfiinţat printr-un ordin al ministrului Educaţiei, după ce conducerea nu a prezentat ministrului Educaţiei raportul de activitate solicitat.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a venit, vineri, la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare, care ia în discuţie posibilul plagiat al lui Victor Ponta.

Anterior, el anunțase că va trimite luni dimineață, la Consiliu, Corpul de Control, pe motiv că acesta îşi iese din atribuţii.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest caz.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment