Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Panică la o școală din Dâmbovița, după ce un urs a rămas captiv în gardul din jurul clădirii: 100 de elevi, păziți de jandarmi

Panică la o școală din Dâmbovița, după ce un urs a rămas captiv în gardul din jurul clădirii: 100 de elevi, păziți de jandarmi

Un articol de: |
UPDATE 18.15

: După 5 ore ursul a fost ridicat de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi de vânători care l-au eliberat cât mai departe de localitatea Bezdead.

Panică în judeţul Dâmboviţa. Un urs a rămas prins într-un gard din apropierea unei şcoli din comuna Bezdead. 100 de copii sunt blocaţi în clădire şi păziţi de mai mulţi jandarmi şi poliţişti pentru a evita orice incident.

Animalul sălbatic, cel mai probabil înfometat, ar fi încercat să sară într-o grădină, însă şi-a prins piciorul în gardul care o împrejmuia.

Spaima e cu atât mai mare cu cât este vorba de un animal rănit de cel puţin 200 de kilograme. Motiv pentru care conducerea şcolii a apelat la ajutorul mai multor jandarmi şi poliţişti pentru a-i supraveghea pe elevi.

La faţa locului sunt aşteptaţi vânători şi specialişti DSVSA care să tranchilizeze animalul sălbatic.

Cel mai probabil, animalul plecase în căutarea hranei. Nu este însă un caz singular. În comuna Bezdead au fost înregistrate şi în alţi ani mai multe atacuri ale urşilor.

De la începutul toamnei, alți 3 urși au rămas captivi în gardurile localnicilor din nordul județului Dâmboviţa.

Dâmbovița: 100 de elevi blocați în școală din cauza unui urs


Citeşte mai multe despre:   urs la scoala,   Dambovita,   urs captiv intr-un gard
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment