Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment PDL: Florin Cioabă, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identităţii rome

PDL: Florin Cioabă, un exemplu de lider comunitar, un promotor al identităţii rome

Un articol de: |

PDL a prezentat condoleanțte pentru decesul lui Florin Cioabă de duminică, apreciind că acesta a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identităţii şi tradiţiilor rome, dar şi un modernizator care a transmis în comunitatea romă un mesaj în care valoarea educaţiei joacă un rol esenţial.

PDL a primit cu profundă tristețe vestea încetării din viață a lui Florin Cioabă. Lider al comunității rome, Florin Cioabă s-a ocupat o viață întreagă de situația romilor pe care a prezentat-o cu incomparabilă dăruire. Florin Cioabă a luptat cu succes împotriva prejudecăților și a promovat valorile culturale ale romilor. A fost un exemplu de lider comunitar și un promotor al identității și tradițiilor rome. Florin Cioabă a fost un modernizator care a transmis în comunitatea romă un mesaj în care valoarea educației joacă un rol esențial", se arată într-un comunicat al PDL remis Mediafax.

Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Citeşte mai multe despre:   PDL,   Florin Cioaba,   regele romilor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment