Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Pelerinaj de Rusalii: Mii de credincioși, la procesiunea de la Şumuleu Ciuc. La slujbă a fost prezent și președintele Ungariei (VIDEO)

Pelerinaj de Rusalii: Mii de credincioși, la procesiunea de la Şumuleu Ciuc. La slujbă a fost prezent și președintele Ungariei (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: informatiahr.ro Eveniment

Zeci de mii de credincioşi au participat la procesiunea de Rusaliile Catolice, de la Şumuleu Ciuc. Printre aceştia s-a aflat şi preşedintele Ungariei, Ader Janos, informează B1 TV. Credincioşii s-au rugat la icoana făcătoare de minuni a Maici Domnului din Biserica franciscană. 

Slujba a avut loc în aer liber într-un altar amenajat pe muntele Şumuleu Ciuc şi a fost oficiată de către Nunţiul Apostolioc al Vaticanului în Romania, Monseniorul Miguel Buendia.

Citește și: "Spațiu liber de corupție". Protest în fața sediului PSD din Kiseleff Un fost șef de la Dinamo s-a însurat! Mireasa este superbă, a purtat rochie neagră VIDEO | Imagini cu prima tentativă de omor comisă de ucigașa de la metrou. Fata s-a opus Șoferul unui microbuz școlar din Vaslui, prins băut la volan în timp ce ducea la școală 15 elevi

Credincioşii s-au rugat la statuia Fecioarei Maria, aflată în Biserica Franciscană, considerată făcătoare de minuni.
113 persoane au avut nevoie de îngrijire medicală, în cele mai multe dintre cazuri fiind vorba despre probleme provocate de căldură, informează Agerpres. 

Pelerinajul de la Şumuleu Ciuc are o tradiţie de peste 40 de ani. Mulţi dintre pelerinii catolici străbat pe jos distanţe mari şi se reculeg pe drumul crucii, care aminteşte de patimile lui Iisus Hristos. 

Pelerinaj de Rusalii: Mii de credincioși, la procesiunea de la Şumuleu Ciuc. La slujbă a fost prezent și președintele Ungariei

Citește și: Mărturiile vecinilor despre CRIMINALA DE LA METROU"Moș Crăciun" Hans Klemm a împărțit alimente, haine și obiecte esențiale persoanelor nevoiașe din BucureștiUcigașul cu BMW, care a plecat cu cadavrul pe capotă, mesaj pe Facebook

Citeşte mai multe despre:   pelerinaj,   Şumuleu Ciuc,   Rusalii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment