Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Percheziții la Poliția de Frontieră Giurgiu, în cazul unor agenți suspectați de luare de mită

Percheziții la Poliția de Frontieră Giurgiu, în cazul unor agenți suspectați de luare de mită

Un articol de: |
Foto: cronicaromana.ro Eveniment

Mai multe percheziții au fost efectuate la Poliția de Frontieră Giurgiu. Sunt vizați mai mulți agenți de la Poliția de Frontieră pentru luare de mită, transmite B1 TV.

Din informațiile pe care le au procurorii până în acest moment, aceștia pretindeau și primeau sume de bani ca să permită autoturismelor înmatriculate provizoriu în România să iasă din țară.

Deși legea spune foarte clar că nicio mașină care nu este înmatriculată nu poate părăsi teritoriul unei țări, mașinile care aveau numere provizorii reușeau să iasă din România și să intre în Bulgaria.

Nu se știe deocamdată dacă aceste mașini cu numere provizorii mergeau în Bulgaria pentru a fi înmatriculate sau care era de fapt motivul pentru care șoferii dădeau mită polițiștilor de frontieră să ajungă cu mașinile în Bulgaria și deocamdată nu se știe nici numărul polițiștilor care sunt implicați în această rețea. Este vorba despre o rețea destul de mare în care sunt angrenați mai mulți polițiști de frontieră.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment