Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Peste 10.000 de protestatari împotriva proiectului de la Roșia Montană au ajuns pe Șoseaua Pantelimon (VIDEO)

Peste 10.000 de protestatari împotriva proiectului de la Roșia Montană au ajuns pe Șoseaua Pantelimon (VIDEO)

Un articol de: |

Peste 10.000 de persoane care protestează față de proiectul minier de la Roșia Montană se deplasează în marș pe Șoseaua Pantelimon, relatează B1 TV.

Protestatarii, strânşi la Universitate, au pornit în marş pe Bulevardul Carol, după ora 19.00, deplasându-se pe Bulevardul Pache Protopopescu până la Piaţa Iancului, apoi pe Şoseaua Iancului şi pe Şoseaua Pantelimon. Potrivit traseului anunţat, ei se vor întoarce la Universitate, pe Bulevardul Ferdinand.

Manifestanţii flutură steaguri tricolore, fac zgomot cu tamburine şi peturi cu pietricele şi scandează "Uniţi, salvăm Roşia Montană" şi "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă". De asemenea, ei împart trecătorilor pliante cu informaţii privind proiectul minier şi le explică de ce protestează. Mai mulţi bucureşteni au salutat convoiul, de la ferestre, unde au atârnat tricolorul.

Peste 10.000 de oameni protestează împotriva proiectului de la Roșia Montană
Embed:

Citeşte mai multe despre:   10.000 protestatari,   proiect minier,   Rosia Montana,   soseaua pantelimon
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment