Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Peste 18 tone de ţiţei confiscate şi 56 de persoane reţinute, după percheziţii la hoţi de combustil

Peste 18 tone de ţiţei confiscate şi 56 de persoane reţinute, după percheziţii la hoţi de combustil

Un articol de: |

Poliția Română a confiscat peste 18 tone de produse petroliere şi a reţinut 56 din cele 108 persoane care au fost audiate în urma percheziţiilor din Bucureşti, Ialomiţa, Buzău şi Brăila, acestea fiind suspectate că au furat ţiţei din rezervoare şi au produs un prejudiciu de peste 1,8 milioane lei.

„În urma celor 112 percheziţii efectuate, la data de 7 octombrie a.c., poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 18,5 tone de produse petroliere, peste 287.000 de lei şi 9.465 de euro”, informează Poliția Română.

De asemenea, din cele 108 persoane audiate la sediile Poliţiei Judeţene Ialomiţa şi Poliţiei Municipiului Urziceni, 56 au fost reţinute pentru 24 de ore, fiind suspectate de furt de produse petroliere din rezervoare şi din depozite de colectare a ţiţeiului.

În cazul furturilor de produse petroliere, se fac cercetări în două dosare penale instrumentate de polițiștii din Ialomiţa, sub supravegherea procurorilor din Urziceni și Slobozia.


Citeşte mai multe despre:   18 tone de petrol confiscate,   furt de titei
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment