Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Eveniment Peste 500 de elevi din București vor fi admiși la liceu cu medii între 3,33 și 4,99

Peste 500 de elevi din București vor fi admiși la liceu cu medii între 3,33 și 4,99

Un articol de: |
Foto: actualitateaprahoveana.ro Eveniment

Peste 500 de elevi care au obținut medii de admitere în liceu între 3,33 și 4,99 vor fi admiși în clasa a IX-a la unități de învățământ din Capitală. La polul opus, 20 de elevi au avut media generală 10 și 156 între 9,90 și 9,99.

Potrivit centralizării realizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, la nivelul Capitalei sunt aproape 11.600 de absolvenți ai clasei a VIII-a care vor fi repartizați în licee, cei mai mulți având medii între 9,00 și 9,99, relatează Mediafax.

Înscrierea la admiterea în liceu va începe joi, iar prima etapă a repartiției computerizate va avea loc pe 14 iulie.Repartizarea se va face în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere și în funcție de opțiunile din fișa de înscriere.

Media de admitere în liceu este reprezentată de media aritmetică dintre media generală a anilor de gimnaziu și media de la examenul de Evaluare Națională.

Citeşte mai multe despre:   Bucuresti,   elevi,   gimnaziu,   medie\,   medie,   admitere in liceu,   capitala,   medie generala,   inscriere
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Eveniment